Laat je verrassen door Texel!

Waddeneiland Texel is een veelzijdige vakantiebestemming waar iedere toerist zich thuis voelt. Of u nu graag actief buiten bent, liever met een goed boek op het terras zit, of houdt van gezellig een terrasje pakken en uit eten gaan, alles kan. In vogelvlucht nemen we u mee langs de grote variatie aan activiteiten en mogelijkheden die Texel het hele jaar door biedt. En leuk om te weten: Texel is in elk jaargetijde fantastisch. Ieder seizoen biedt weer andere bezienswaardigheden en mogelijkheden.

Onze missie

Vakantiebureau Texel heeft een belangrijke missie: wij willen ervoor zorgen dat uw vakantie op Texel fantastisch is. Zorgeloos en met een comfortabele accommodatie als fijn vertrekpunt. Daarvoor lopen wij graag een stapje harder. We ontvangen u zoveel mogelijk op locatie. Hier ontvangt u van ons de sleutel, vertellen we wat u moet weten over uw vakantieverblijf en beantwoorden we uw vragen. Laat de vakantiepret maar beginnen!

Schone accommodaties

Vakantiebureau Texel garandeert u dat al onze verblijven schoon zijn. Onze schoonmakers krijgen geen vaste tijd mee voor de schoonmaak van een verblijf, maar een opdracht: het werk is pas klaar als de accommodatie schoon is. Onze service-kanjers slagen daar goed in. Regelmatig ontvangen wij complimenten van gasten over de schoonmaak.

Image

Miranda, aangenaam!

Vakantiebureau Texel is sinds 1 januari 2021 mijn bedrijf. Ik ben Miranda Oostrum. Samen met mijn partner woon ik in De Koog.

Zelf werd ik in 2011 verliefd op Texel, toen ik voor stage van mijn opleiding Toerisme & Frontoffice naar Texel kwam. Hier ontmoette ik de liefde van mijn leven en het besluit om op Texel te blijven was snel gemaakt.

Al die tijd ben ik werkzaam geweest in het toerisme op Texel. Mijn ervaring pas ik toe in mijn eigen bedrijf. Door alle klantcontacten weet ik wat gasten prettig vinden en heb ik mijn bedrijfsvoering daarop ingericht.

Ik hoop u terug te zien in een van onze accommodaties!

Met Texelse groetjes,

Miranda

Persoonlijk contact

Hoe leuk is het om persoonlijk verwelkomd te worden op uw vakantiebestemming? Wij gaan om met onze gasten zoals we zelf ook graag worden behandeld. Met een warm welkom, een open houding en bereikbaar voor uw vragen en wensen.

Bij aankomst verwelkomen wij u indien mogelijk persoonlijk en krijgt u van ons de sleutel. We vertellen wat u moet weten over de woning en geven u graag tips over bijzondere plekjes op Texel of leuke activiteiten. Op de dag van vertrek komen we langs om de sleutel weer in ontvangst te nemen.

En natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe uw verblijf is geweest. En heeft u verbeterpunten? Vertel ze ons! Met uw feedback kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder verbeteren.

Image

Enthousiast of meer weten?

Bekijk onze vakantiewoningen of neem contact op

Inschrijven Nieuwsbrief

Website door webjongens