Contactgegevens

Vakantiebureau Texel
Miranda Oostrum
Kantoor: Zeekraal 23
1796 BM De Koog - Texel

T. +31 (0)6 36 15 15 43
E.

KvK NW-Holland: 81346786
Ons Privacystatement

Verhuur en beheer van uw vakantiewoning via Vakantiebureau Texel!

Hebt u een vakantiehuis dat u graag het hele jaar wilt verhuren aan vakantiegasten? Of wilt u graag van uw eigen vakantiehuis blijven genieten, maar vindt u het jammer dat uw huis vaak leeg staat? Hebt u echter geen zin in actieve promotie en administratieve rompslomp?

Dan is een samenwerking met Vakantiebureau Texel voor u de juiste keuze.

Wij bemiddelen in de verhuur en beheer van diverse vakantieverblijven.

Bemiddeling wil zeggen, dat u de verhuur van de vakantiewoning aan ons overlaat. Wij maken reserveringen, controleren de administratieve en financiële afwikkeling en geven de sleutel van het vakantieverblijf mee bij aankomst en nemen deze weer in ontvangst bij vertrek van de gast. De schoonmaak van de accommodatie kunt u zelf verzorgen, maar ook aan ons uitbesteden. Indien wij de schoonmaak voor u verzorgen, verhelpen wij, afhankelijk van de gemaakte afspraken, kleine gebreken of schades.

Met ons gestaffelde verhuuraanbod is er voor ieder wat wils en kunt u uw vakantiehuis via ons op het internet aanbieden.

Pakket 1:

Verhuurt u via Vakantiebureau Texel e/o via uw eigen website, dan is het mogelijk om onze internetapplicatie (via Link) te gebruiken om uw huis te presenteren. Wij behandelen de binnenkomende reserveringsaanvragen, maken de boekingen en voeren nadien de bijbehorende administratie uit. U betaald hiervoor een vast percentage over de huursom. Ons bedrijf verzorgt de sleutel overdracht en schoonmaak. De gast betaald de kosten voor de schoonmaak van uw vakantiewoning + verplicht verhuur van het bedlinnen. Huur van hand- en keukendoeken is via ons mogelijk.

Pakket 2:

U gebruikt onze website alleen voor het presenteren van uw huis, maar regelt de verdere (huur) afwikkeling helemaal zelf. Wij rekenen een vast percentage + overdrachtskosten voor de sleutel. Wij verzorgen de sleutel overdracht/ontvangst aan/van de gast en geven informatie over Texel. De schoonmaak van uw vakantiewoning regelt u zelf. Huur van bedlinnen, hand- en keukendoeken is eventueel via ons mogelijk.

 

Geregeld bieden wij Last-Minutes en/of speciale arrangementen aan. Ook uw vakantiehuis komt hiervoor in aanmerking.

Bekijk uw verhuurobject (de vakantiewoning) niet alleen van het standpunt rendement. Voor uw vakantiegasten betekent het huren van uw woning een oase van rust en ontspanning in deze steeds hectisch wordende tijd. Voor hen is uw woning tevens uitgangspunt voor nieuwe aangename indrukken. Het spreekt dan toch vanzelf dat u voor u zelf en voor uw vakantiegasten een behaaglijke sfeer wilt creëren, die bijdraagt aan zijn mooiste tijd van het jaar, waarin hij onbekommerd kan genieten en waardoor hij wellicht stamgast wordt.

Schroom niet om te investeren in uw vakantiehuis. Uw inspanningen betalen zich zeker uit in meer aanvragen voor verhuur. Tevreden gasten zijn de beste reclame voor uw vakantiehuis en nodigen uit om er nog eens terug te komen. Als ondernemer is het zaak om op die behoefte in te spelen. Vandaar ons uitgangspunt dat zonder het leveren van kwaliteit er geen vermeerdering van uw rendement plaats kan vinden. Op dit terrein kunnen we u met raad en daad terzijde staan en wordt uw vakantiehuis uw pronkstuk en tegelijkertijd uw schatkist.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op we staan graag voor u klaar om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

91ebff9b2ef44e110dd1af858be5021d.jpg
c741ef01fcb710acfef2d6a268e6adff.jpg
e3b25311807ecdb98458024050f31b4b.jpg
67fce1c89a81011a360a8fed21c32444.jpg
1bd49575e9217692119978e3298b68c7.jpg
3b0cfe07c0f7640f78c1f4702899b2c2.jpg